Start
| Prislista | Hårologi | Signature | Internetbokning
 



HÅROLOGI

 
Hårologi är vårt huvudmärke som har produkterna du behöver. Hårvård, hudvård, styling och näringstillägg, allt för ett holistiskt tänk. Hårologis produkter produceras i största del i Sverige och har en uppsjö av produkter som är till 100% nedbrytbara av naturen, dessutom är de helt utan hälsofarliga ämnen. För oss känns det naturligt att välja det rätta för naturen och dig!

Med hjälp av Hårologis Digital Hair Tester mäter vi styrkan och sträckbarheten i ditt hårstrå. Med den informationen får vi svar på vad ditt hår behöver. Kom in så testar vi ditt hårstrå!
 
 



HYDROFIL/HYDROFOB (FIL/FOB)

 
Istället för att ha en miljard schampoon för en miljard olika behov så jobbar vi med tillsatser och extrakt. Vi har generellt sett två schampoon som antingen är anpassat för dig med väldigt fuktälskande hår, hydrofilt, och ett för dig med fuktavstötande hår, hydrofobt. Med dessa två kan vi tillsammans med exotiska extrakt och serum tillverka det schampoo just du behöver på plats. Beroende på om du har ett kemiskt behandlat hår, ett hår som tappat sin spänst, en fet hårbotten eller kanske irriterande klåda.
 
 



HAIR & SCALP

 
Utöver Fil och Fob serierna har vi även en serie som är utformad för dig som har en ännu känsligare hårbotten. Hair & Scalp är en serie speciellt utformad för hårbottens välmående. I den här serien finns det ett extra milt schampoo, mjällschampoo, hårbottenskurer och ett alternativ för dig med långt hår som vill sitt hår det absolut bästa.
 
 



STYLING

 

I Stylingserien finns mängder med möjligheter, från läggningsglaze till matt lera. Allt för att forma håret efter dina behov. Detta är den serie som utvecklas mest och får till och från nya familjemedlemmar efter nya krav.

 
 



NUTRITION

 
Utöver det vanliga har vi även en bred serie av naturtillägg. Allt från vitaminer till viktiga fetter, proteiner och mineraler. Allt med största möjliga biologiska verkan i kroppen.
 
 



ADDITIVES

 
Med hjälp av dessa exotiska extrakt och koncentrerade serum anpassar vi produkterna individuellt till just ditt hår.