Hem

VÄLKOMMEN

till RÅDHUSESPLANADEN 6C

___


Vi är en lokal frisersalong i Centrala Umeå som 2020 var nominerade till Årets Frisörföretag på Handelsagaln. Vårt mål har alltid varit att vara så tillgängliga som möjligt för Umeås befolkning och hitresande. Vi bytte lokaler 2020 och huserar nu intill jättemysiga Rådhusesplanaden mitt i stan.

COVID - 19 

___


Just nu nu är det lite annorlunda tider vi lever i. Men allt kommer att bli bättre och lättare med tiden.


Här kommer lite kort info och önskemål som vi tror att de flesta redan hört från annat håll.

På grund av pandemin får det just nu vara MAX 6 personer i salongen. Så kom helst ensam till ditt besök.

Vår lokal är på 85kvm men kundytan är endast 63kvm. 

Vi ser helst att ni som besöker oss (Henke, Lisa, Martina och Russchien) på salongen är friska.

Henke, Lisa och Martina jobbar bara om de är friska.

Henke, Lisa och Martina är de enda frisörerna som jobbar på salongen. Vill du vara ensam på salongen med din frisör så kontakta oss så går det kankse att lösa.

Avbokningsreglerna slopas. Tidigare 24h regeln gäller inte på obestämd framtid. MEN meddelar ni ej sjukdom/ej avbokar tiden debiteras utebliven tid.

Vi ser helst att ingen kommer in enbart för att hälsa på Russchien (hunden) just nu.

Boka gärna dina tider online HÄR eller telefon 090-205 75 25. Du kan även handla dina produkter online av oss för att minimera spring i lokalen. Vi skickar produkterna hem till dig. 

Öppettiderna kommer att variera, vilket innebär att salongen öppnar vid första bokade kund och stänger efter att sista kunden är behandlad. De tider som går att boka på internetbokningen är tillgängliga. Har du funderingar kring öppettider specifika dagar är du välkommen att kontakta salongen på valfritt kreativt sätt.

Mest troligt kommer antalet kunder att minska under dessa tider men vi hoppas att det ska gå smärtfritt förbi på Speechless. :)

Denna text kanske uppdateras med tiden innan den gladeligen kommer att tas bort.

/Speechless, Henke

ONLINEBOKNING

___


Kolla gärna igenom prislistan här på hemsidan innan du gör en bokning för att vara säker på att det blir rätt behandling som bokas. T.ex. om du har kort eller långt hår, du kanske bara ska färga botten eller om du bokar en barnklippning så att du får rätt pris och tidåtgång.

Du är välkommen att antingen boka din tid på vår internetbokning genom att klicka på länken nedanför eller ringa oss på salongen. 090-205 75 25

ÖPPETTIDER?

___


Öppettiderna kommer att variera lite framöver. 


Vi kommer försöka vara så flexibla som möjligt och ibland öppna lite tidigare/senare och ibland stänga lite tidigare/senare beroende på bokningar. För att vara tillgängliga helt enkelt.

___


VARDAGAR

Ofta kan det vara stängt en timme mitt på dagen för ärenden och hundrastning, Russchien måste ju få inventera centrum så att säga. Målet är att vid ett sådant tillfälle vara informativ vid entrén om när vi är tillbaka.

___


LÖRDAGAR

 Vi kommer ha lördagsöppet, men kanske inte alla lördagar året runt.

___


SÖNDAGAR

Mest troligt är söndagarna permanent stängda, så länge vi inte är superflexibla och hoppar in då det krävs!

___


Vill ni garantera att vi är på plats just då du har tänkt svänga förbi för en konsultation eller fylla på produktlagret hemma är du välkommen att ringa innan så du vet om vi är på plats.


Välkomna!